De Sunrise Skate 19-06-2021

Na het succes van het winterzwemmen, de nieuwjaarsvast en de 1e Bossche Marathon zijn wij enthousiast te mogen aankondigen dat het moment daar is om de rollerskates uit de kast te halen, ze te boenen en het tijd is om je in te schrijven voor de Sunrise Skate.

Op zaterdag 19 juni heb jij de kans om in alle vroegte met een groep andere enthousiaste skaters de zonsopgang tegemoet te treden. Een prachtige belevenis waarvoor je een inspanning zult moeten leveren. Een zonsondergang krijg je per slot van rekening cadeau maar een zonsopgang hartje zomer… daar moet je wat voor over hebben. Zoals je inmiddels van ons gewend bent wordt dit evenement weer net even anders dan normaal. Dit alles vanuit de gedachte om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Route +-25 kilometer

Informatie

Organisatie

Het is een zelfstandig georganiseerde tocht. We vertrekken in alle vroegte vanuit het stadscentrum in Den Bosch. We leggen de route op ontspannen wijze af waarbij er tussendoor nog een pauzemoment is. Het is dus geen wedstrijd. Dit neemt niet weg dat je al ervaring met skeeleren of een zeer ervaren skateboarder bent. Belangrijkste is dat je je comfortabel voelt op wieltjes, deelname is namelijk op eigen risico. Na je inschrijving ontvang je eind mei alle benodigde praktische informatie voor die dag.

Deelname

Je kunt deelnemen op skeelers of met je skateboard. (Heb je zelf geen skeelers kijk dan of je ze van iemand kunt lenen).

Starttijd

4:30

Duur

We verwachten rond 7 uur half 8 met elkaar aan het ontbijt te gaan. Daarna is iedereen vrij om te gaan en staan waar die wil.

Inschrijfkosten

We hebben graag dat je een eigen bijdrage levert voor het ontbijt en de thee en koffie.

Corona-proof

We hopen ten volste dat we op 19 juni met zijn allen kunnen samenkomen. Het kan zijn dat er nog corona restricties zijn. In dat geval zorgen wij er voor dat de tocht alsnog op een corona vriendelijke manier kan doorgaan.

Voor de snelheidsduivels

Voor de snelheidsduivels is er de mogelijkheid om het lange rechte gedeelte van +-5 kilometer langs het kanaal in eigen tempo af te leggen. Op alle andere momenten is het verplicht om achter de begeleiding te blijven.

Disclaimer

Bij regen wordt het evenement uitgesteld naar zaterdag 3 juli. Dit vanuit veiligheidsoverwegingen. De week voor de start laten we je weten of alles definitief doorgaat.

Inschrijven!

Inschrijven kan door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen. Je inschrijving is compleet zodra je het bedrag van 15 euro hebt overgemaakt naar NL08ASNB0267176848 ter attentie van Optie Samenleving onder vermelding van The Sunrise Skate.

Er is maar een beperkte beschikbaarheid aan plekken. Schrijf je daarom nu snel in voor deze onvergetelijke belevenis!! We zien er naar uit je 19 juni in alle vroegte te mogen ontvangen.

Inschrijven